El Futbol Club Masquefa va organitzar diumenge una gran festa esportiva i social per presentar davant l’afició tots els futbolistes i equips de l’entitat. Aquesta temporada el FC Masquefa compta amb 9 equips, que van des del promeses (integrat per infants de 4 i 5 anys) fins al veterans (amb un futbolista de 51 anys entre les seves files).

L’entitat masquefina referma, una vegada més, la seva aposta pel futbol base. Aquesta temporada el CF Masquefa formarà un total de 107 nens, integrats en set equips: promeses, prebenjamí, benjamí A i benjamí B, aleví A i aleví B, i infantil.

A aquests equips se li sumen també l’amateur, que juga a Segona Regional, i el veterans. Tots els conjunts disputen competicions de la Federació Catalana de Futbol, a excepció del promeses, que juga la Lliga Comarcal.

Futbol, música i espectacle
Diumenge el nou camp de futbol es va omplir d’afeccionats i pares que van voler seguir la presentació dels equips. Durant la festa tots els futbolistes van saltar al camp un a un entre els aplaudiments dels assistents i mentre s’anunciava el seu nom per megafonia. A més, la banda de músics de Can Parellada va amenitzar l’acte.

Després de la fotografia de cada equip, tots els futbolistes van posar conjuntament en una gran foto de família, acompanyats també del cost tècnic i de la directiva.

A més, es va aprofitar l’ocasió per a estrenar el nou himne del Futbol Club Masquefa, que ha estat composat pel Duo Aleide.

La gran família futbolística del FC Masquefa va tancar la festa amb un dinar de germanor.

Com sempre, l’entitat treballarà aquest any per complir un objectiu: “formar futbolistes i, sobretot, persones”. “Volem que els nens gaudeixin amb el futbol i que els pares estiguin contents”, afirmen.