L’activitat tindrà lloc divendres 7 de juliol i les inscripcions ja es poden formalitzar a l’Ajuntament fins el 23 de juny.

Després de la bona acollida de les primeres xerrades i sortides culturals de la temporada, arriba la cinquena visita del programa Fem Cultura d’enguany. Divendres 7 de juliol, l’Ajuntament de Masquefa convida als veïns a gaudir d’una visita guiada a Montjuïc i de l’espectacle de les fonts. Per participar-hi cal inscriure’s prèviament abans del divendres 23 de juny a l’Ajuntament. L’activitat té un preu d’11€ i inclou el viatge en autocar i la visita guiada. La sortida és prevista a les 18:30 h. davant de la Casa de la Vila.

El Fem Cultura, programa estable de cultura impulsat per l’Ajuntament de Masquefa, pretén ser una eina clau de foment i acostament del coneixement i la cultura als masquefins. És per això que des del consistori s’encoratja els veïns a participar i implicar-se en les activitats organitzades fins a finals del mes de desembre. Podeu consultar l’extens i complet programa de propostes en aquest enllaç.