L’activitat tindrà lloc dissabte 10 de juny i les inscripcions es poden formalitzar a l’Ajuntament fins aquest divendres 26 de maig.

Després de la bona acollida de les primeres xerrades i sortides culturals de la temporada, arriba la quarta visita del programa Fem Cultura d’enguany. Dissabte 10 de juny, l’Ajuntament de Masquefa convida als veïns a gaudir d’una sortida cultural als Jardins Artigas i al Museu de les Mines de Cercs.

Per participar-hi cal inscriure’s prèviament abans del divendres 26 de maig a l’Ajuntament. L’activitat té un preu de 39€ i inclou el viatge en autocar, el dinar i les visites guiades. La sortida és prevista a les 08 h. davant de la Casa de la Vila.

El Fem Cultura, programa estable de cultura impulsat per l’Ajuntament de Masquefa, pretén ser una eina clau de foment i acostament del coneixement i la cultura als masquefins. És per això que des del consistori s’encoratja els veïns a participar i implicar-se en les activitats organitzades fins a finals del mes de desembre. Podeu consultar l’extens i complet programa de propostes en aquest enllaç.