El nombre de voluntaris que enguany han participat d’aquesta iniciativa solidària, 75, ha augmentat notablement respecte l’edició del 2015.

Masquefa i els seus veïns han tornat a demostrar ser un poble solidari. Entre divendres 25, dissabte 26 i diumenge 27 de novembre, els masquefins van aportar un total de 8.000 quilos d’aliments com a part del Gran Recapte d’Aliments 2016, organitzat pel Banc d’Aliments de Catalunya i que ha comptat amb el suport de l’Ajuntament de Masquefa. Tots els aliments recollits aniran destinats a les famílies més necessitades del municipi.

Les vuit tones d’aliments que s’han recaptat, així com el bon desenvolupament de la jornada, ha estat possible gràcies als 75 voluntaris que enguany han col·laborat en la recollida del menjar en els diferents punts habilitats arreu de Masquefa; un xifra que supera en escreix els 40 que van participar l’any 2015. Aquest 2016 hi havia habilitats un total de cinc punts de recollida d’aliments arreu del municipi: Mercadona, Punt Taronja, Condis (carrer Major), Condis (avinguda Línia) i Guissona.

L’Ajuntament felicita el cos de voluntaris, encapçalat per l’Associació del Grup de Voluntaris de Masquefa, per la seva implicació i altruisme; posa en valor la conscienciació que han anat adquirint els masquefins respecte el fenomen de la pobresa i la seva participació en el Gran Recapte; i agraeix als respectius establiments la seva col·laboració en la iniciativa.