L’1 i 2 de desembre el municipi s’adhereix a la 20a edició d’aquesta iniciativa solidària impulsada pel Banc d’Aliments de Catalunya.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Masquefa torna a demostrar ser una vila compromesa i altruista que s’implica activament en els projectes solidaris. Divendres 1 i dissabte 2 de desembre, el municipi se suma un any més al Gran Recapte d’Aliments organitzat pel Banc d’Aliments de Catalunya

Per tot plegat, al llarg d’aquests dos dies s’habilitaran punts de recollida d’aliments als supermercats Condis (Sant Pere i avinguda de la Línia), Punt Taronja, Mercadona i Àrea de Guissona.

L’Ajuntament fa una crida als veïns a participar d’aquesta iniciativa donant aliments bàsics com llet, llegums envasades, conserves de peix i carn, oli i aliments infantils.

Al 2016 el Gran Recapte d’Aliments va recollir 4.374.000 kg en més de 1.837 punts de recollida repartits per tot el país i va comptar amb l’ajuda de 23.715 voluntaris. La fita per a l’edició del 2017 és tornar assolir una xifra similar gràcies a la col•laboració dels voluntaris i donants. Els aliments recollits durant el Gran Recapte van destinats al Banc dels Aliments, entitat benèfica basada en el voluntariat, amb l’objectiu de redistribuir-los gratuïtament entre les persones necessitades del nostre entorn, evitant-ne qualsevol malbaratament o mal ús.