El grup d’ska-reggie Vod-Ska, integrat majoritàriament per joves de Masquefa, va ser el guanyador de la darrera edició del concurs musical O-kalia, convocat per l’Ajuntament de Martorell. Al concurs s’hi van presentar grups de Martorell i d’altres poblacions veïnes d’estils diversos.

Vod-Ska ha estat premiat amb 500 euros i la possibilitat de tocar a la propera Festa de la Primavera de Martorell, on faran de teloners d’un grup reconegut.

El grup Vod-Ska es va formar a l’abril i a l’estiu va iniciar la seva activitat. L’11 de setembre va fer la seva primera actuació, que va tenir lloc a Masquefa, amb motiu de la celebració del quinzè aniversari del Grup de Diables Pixafocs i Cagaspurnes. A Martorell la formació masquefina va fer la seva segona actuació, un concert de versions en què van tocar també algunes peces de creació pròpia.

Vod-Ska està format per Álvaro Pérez (bateria), Nina Rosés (saxofonista),Paula Ventura (trompetista), Dani Jiménez (pianista), Sergi Ferrer (guitarrista solista), Cristian Pérez (guitarrista i percusionista), Noé Valero (baixista), Xavier Claramunt (cantant) i Abel Díez (animador). El grup està treballant en diverses composicions pròpies amb l’objectiu d’editar un disc l’any que ve.