Les inscripcions es poden fer al Casal de Joves fins al 18 de juny.

Masquefa es prepara per viure un nou “Juliol Actiu”, les activitats matinals d’estiu que organitza el Casal de Joves pensades especialment per a joves d’entre 12 i 16 anys amb l’objectiu d’oferir una alternativa de lleure pels matins d’estiu que combina activitats artístiques, esportives, de lleure i culturals.

El “Juliol Actiu” permetrà en aquesta edició als participants fer un viatge als anys 80 d’una manera amena i amb perspectiva jove. Així doncs, amb el lema “Tornem als 80” enguany al Casal de Joves tornaran els walkmans, les ombreres, les camises d’estampats impossibles, els Goonies, la caiguda del mur de Berlín, el hi-hop i la música disco, per a endinsar-se durant tot un mes en l’època quan els pares eren joves i no existia internet, ni els telèfons mòbils

Del 28 de juny al 21 de juliol, adaptat al context de pandèmia, però assegurant com sempre moments de diversió, descans i desenvolupament personal. Dirigides a joves de més de 12 anys -nascuts des de l’any 2008-, les propostes estaran dividides per setmanes i es realitzaran de dilluns a divendres, de 10 a 13 hores al Casal de Joves. Les inscripcions, que són gratuïtes, es poden realitzar fins al 18 de juny al Casal de Joves.