L’equip del KP-ones va guanyar les maratonianes 24 Hores de Futbol Sala disputades divendres i dissabte passat al pavelló poliesportiu de Masquefa. L’equip de Capellades es va endur el trofeu en derrotar a la gran final per 4 gols a 1 el conjunt masquefí Cafeteria CTC, nodrit principalment d’experimentats jugadors del Futbol Sala Espardenya.

El matx va ser molt més igualat del que reflecteix el marcador i el Cafeteria CTC va tenir també les seves opcions. No obstant això, els masquefins van avançar les línies quan van trobar-se amb un 2 a 1 en contra i això ho va aprofitar el KP-ones per sentenciar amb dos gols al contraatac en només un minut. Els capelladins ja s’havien proclamat campions del torneig masquefí fa dos anys.

Gran espectacle futbolístic
La competició, organitzada pel Futbol Sala Espardenya, amb el suport de l’Ajuntament, va comptar amb la participació de 16 equips de Masquefa, Piera, Sant Andreu, Sant Feliu, Capellades i Mollet. Tots ells van oferir un gran espectacle futbolístic als nombrosos afeccionats que es van reunir al poliesportiu de Masquefa per gaudir d’aquest esport durant 24 hores ininterrompudes, des de les 7 de la tarda de divendres fins a les 7 de la tarda de dissabte.

A més de l’extraordinària presència d’afeccionats i el gran nivell futbolístic dels participants, les 24 Hores de Futbol Sala van destacar també per la bona tasca duta a terme pels organitzadors.

Classificació
1r. KP-ones (Capellades)
2n. Cafeteria CTC (Masquefa)
3r. Párala con el pecho (Sant Andreu)
4t. Peluqueria Iris (Sant Andreu)
5è. Mc Rank (Masquefa/Piera)
6è. Trilirilis (Sant Andreu)
7è. Bar El secreto (Sant Andreu)
8è. L’Avi Enric (Masquefa)
9è. Metalls Mediterrani (Sant Feliu)
10è. Cebollinos (Masquefa)
11è. Lagarto amarillo (Masquefa)
12è. Bar El pepinazo (Masquefa)
13è. Bocachanclas (Masquefa)
14è. Ath. Masquefa (Masquefa)
15è. Old Stars (Mollet)
16è. Makis (Masquefa)