El jove pilot masquefí Dani Gómez ha estat seleccionat per disputar el Campionat del Món de bike trial, que se celebrarà el mes d’agost a la Xina.

Gómez ha estat seleccionat pels excel•lents resultats que ha obtingut aquesta temporada, en què s’ha proclamat campió d’Espanya d’aquesta especialitat per segona vegada. També va ser quart al Campionat d’Europa, en què una lesió a la mà va impedir-li rendir al seu màxim nivell.

Dani Gómez ha tornat aquesta temporada al bike trial després de dos anys allunyat de la bicicleta per culpa d’una lesió.

El jove pilot masquefí, de 25 anys, afronta amb il•lusió i convençut de les seves possibilitats el repte de córrer per primera vegada en la seva trajectòria el Campionat del Món en la màxima categoria (categoria elit), ja que fins ara l’ha disputat en categories inferiors. Afirma que el fet que el campionat es disputi a una única prova, amb una sola cursa, no deixa cap marge d’error als pilots. En total l’expedició espanyola a la Xina la formaran una vintena de pilots.