El jove de 15 anys guanya l’or en una competició que va tenir lloc a Tailàndia, bressol d’aquesta disciplina esportiva.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Iker Valderrama Palma continua batent tots els registres amb només 15 anys. El jove masquefí va assolir a Tailàndia el seu quart títol mundial de Muay Thai, després d’imposar-se al representant d’Uzbekistan en la gran final. D’aquesta manera, el jove masquefí posa de manifest el seu inesgotable talent en la boxa tailandesa i es consolida com un dels esportistes més prometedors del món en matèria d’arts marcials.

La competició va tenir lloc de l’11 al 18 de març a Tailàndia, país on va néixer aquesta modalitat de boxa. Ara, amb la consecució d’aquest títol en un indret tan significatiu per a aquest esport, Iker Valderrama amplia el seu palmarès i referma la seva supremacia en el Muay Thai. Aquest títol, a més, s’afegeix als que va aconseguir durant el 2016, any en què es va proclamar campió d’Espanya i va guanyar un cinturó europeu contra Anglaterra.

L’Ajuntament de Masquefa felicita l’Iker Valderrama, el seu entrenador, Òscar Simón, i l’escola Kiat Chock Dee pel gran resultat obtingut i pel foment dels valors associats a la pràctica esportiva. El consistori, a més, els desitja molta sort i èxits en les pròximes competicions.