Trenta-sis masquefins i masquefines van anar a veure al Teatre Apolo de Barcelona el musical Cabaret en una sortida organitzada per la regidoria de Cultura. Aquesta activitat s’emmarca en el programa estable de l’Ajuntament Fem Cultura.

La delegació masquefina va poder gaudir d’un dels grans clàssics dels musicals de tots els temps. Dirigit per Sam Mendes i amb coreografia de Rob Marshal, Cabaret posa en escena una trentena d’artistes, que interpreten cançons molt conegudes i molt ben adaptades. L’obra recrea l’ambient decadent del Berlín de l’any 1931, marcat per la pujada del partit nazi, mitjançant dues romàntiques històries d’amor.

El musical, que permet una gran interactivitat amb els espectadors, està obtenint un gran èxit de crítica i públic. Això ha fet que els organitzadors n’hagin hagut d’allargar les representacions previstes a Barcelona. Cabaret ja va triomfar durant els més de tres anys que va ser a Madrid.

En el marc del programa Fem Cultura l’Ajuntament organitza sortides a espectacles i sortides culturals cada mes. Per a aquest mes d’abril hi ha previst visitar el Museu del vi i les Coves de la Prehistòria, a l’Espluga de Francolí.