La Capella del Roser va acollir divendres, dissabte i diumenge l’exposició que cada any organitza l’Associació Artística Missatgers per mostrar els treballs dels seus alumnes. En aquesta ocasió la mostra es va fer a la Capella del Roser i aquest nou escenari va afavorir que s’incrementés el nombre de visitants, malgrat que el temps no va acompanyar, especialment diumenge, amb una important davallada de les temperatures.

Els visitants que van passar per la Capella del Roser hi van poder veure un total de 52 quadres i 2 dibuixos, fets per la cinquantena d’alumnes del curs de dibuix i pintura 2011-2012, amb edats compreses entre els 3 i els 70 anys.

L’exposició es va inaugurar divendres a la tarda amb una breu representació teatral. Com és habitual l’Associació Artística Missatgers obre cada any la mostra amb algun acte relacionat amb les disciplines artístiques, el qual vincula amb el món del dibuix i la pintura. En aquesta ocasió va ser el torn del teatre. Els alumnes més grans de l’entitat van representar l’obra ‘Colours’, escrita per ells mateixos. Els alumnes més petits es van encarregar de confeccionar els decorats. També hi va col·laborar l’escola de música de l’Alzinar, amb la presència de Marc Ferrer, que va tocar amb la guitarra acústica la cançó final de l’obra de teatre.

L’exposició va arribar aquest any a la quinzena edició. L’associació l’organitza anualment des que va obrir portes.