Nou pas endavant en el projecte per fer a l’antic cinema de Masquefa un Centre de Dia per a persones amb dependència i pisos amb serveis per a la gent gran. En el Ple extraordinari celebrat el 10 de març, l’Ajuntament va aprovar encarregar a l’empresa municipal Masquefa Impulsa la gestió de contractar el projecte i les obres de rehabilitació d’aquestes instal·lacions per destinar-les a aquest nou equipament per a la gent gran.

L’acord –que també inclou el traspàs de finançament de l’Ajuntament a la societat municipal- es va aprovar amb els vots a favor de Convergència i Unió, Progrés Municipal (PSC-APM), el Partit Popular i Esquerra, i els vots contraris de Força Masquefa i el regidor no adscrit David Minoves.

El fet d’encarregar la gestió a Masquefa Impulsa, que ja ha gestionat el projecte del nou Centre d’Atenció Primària, permet agilitar el procés i reduir els costos que hauria de pagar l’Ajuntament si licités directament l’actuació.

D’altra banda, el Ple també va aprovar requerir documentació a l’empresa que ha presentat oferta al procediment obert convocat per l’Ajuntament per adjudicar la construcció i explotació de tres pistes de pàdel i uns nous vestidors a l’antic camp de futbol. L’acord va prosperar amb els vots favorables de Convergència i Unió, les abstencions del Partit Popular i David Minoves, i els vots en contra de Progrés Municipal (PSC-APM) i Esquerra.