El jurat del premi es va reunir el passat dimecres 15 de març i va seleccionar quatre obres finalistes de les tretze presentades. Les obres triades s’estrenaran el proper diumenge 2 d’abril en el marc del cicle de música estable Masquefa sona bé. En aquest concert, protagonitzat per la Cobla Montgrins, s’anunciarà el veredicte del jurat.

Un total de quatre obres de les 13 presentades al premi són les escollides com a finalistes pel jurat. Les obres seran estrenades el proper diumenge 2 d’abril a les 18 h., en un concert a càrrec de la Cobla Montgrins sota la direcció de Jordi Molina. L’acte tindrà lloc a la Sala Polivalent de la Fàbrica Rogelio Rojo, seu del ‘Masquefa sona bé’. Durant aquest concert s’anunciarà el veredicte del jurat i s’estrenaran les obres finalistes.

El jurat, format per Albert Guinovart, Jordi Molina i Jesús Ventura, es va reunir el passat dimecres 15 de març per deliberar i seleccionar les obres finalistes. El veredicte ha estat per unanimitat i els tres membres han valorat molt positivament la feina de tots els autors.

L’Ajuntament dota aquest premi amb 3.000€. El jurat es reserva el dret de premiar una única obra o bé de distribuir lliurement la dotació entre les obres finalistes o d’atorgar accèssits amb el nombre i dotació que acordi.

El Premi de composició de música per a cobla Masquefa i Montgrins 2017 s’atorga en el marc del cicle de música ‘Masquefa sona bé’, que promou la divulgació musical a la vila de Masquefa. El premi ha estat impulsat per la Regidoria de Cultura i compta amb la col·laboració de la Cobla Montgrins i l’organització de ‘Masquefa sona bé’.

Tant l’Ajuntament, la Cobla Montgrins com ‘Masquefa sona bé’ han mostrat la seva satisfacció per haver assolit l’objectiu de promourela composició i la interpretació de música per a cobla, en la primera edició d’aquest premi.