El jurat del premi es va reunir el passat dilluns 19 de març i va seleccionar quatre obres finalistes de les 14 presentades. Les obres escollides s’estrenaran el proper diumenge 15 d’abril en el marc del cicle de música ‘Masquefa sona bé’. En aquest concert, protagonitzat per la Cobla Montgrins, s’anunciarà el veredicte del jurat.

Un total de quatre obres de les 14 presentades al premi són les escollides com a finalistes pel jurat. Les obres seran estrenades el proper diumenge 15 d’abril, a les 18 h., en un concert a càrrec de la Cobla Montgrins sota la direcció de Jordi Tomàs. L’acte tindrà lloc a la Sala Polivalent de La Fàbrica Rogelio Rojo, seu del ‘Masquefa sona bé’.

Durant aquest concert s’anunciarà el veredicte del jurat i s’estrenaran les obres finalistes. El jurat, format per Joan Albert Amargós, Marcel Sabaté i Jesús Ventura, es va reunir el passat dilluns 19 de març per deliberar i seleccionar les obres finalistes. El veredicte ha estat per unanimitat i els tres membres han valorat molt positivament la feina de tots els autors.

L’Ajuntament dota aquest premi amb 3.000€. El jurat es reserva el dret de premiar una única obra o bé de distribuir lliurement la dotació entre les obres finalistes o d’atorgar accèssits amb el nombre i dotació que acordi.

El Premi de composició de música per a cobla Masquefa i Montgrins 2018 s’atorga en el marc del cicle de música ‘Masquefa sona bé’, que promou la divulgació musical al municipi. El premi ha estat impulsat per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Masquefa i compta amb la col·laboració de la Cobla Montgrins i l’organització del ‘Masquefa sona bé’.

L’Ajuntament, la Cobla Montgrins i els organitzadors del ‘Masquefa sona bé’- mostren la seva satisfacció per haver assolit l’objectiu de promoure la composició i la interpretació de música per a cobla, en la segona edició d’aquest premi.