El Club Excursionista Anoia organitza el cap de setmana del 5 i 6 de maig una nova edició d’aquest projecte solidari.

L’Ajuntament de Masquefa fa una crida als veïns a participar d’una nova edició de ‘disCAPACITATS a la muntanya’, un projecte solidari impulsat pel Club Excursionista Anoia  amb la col·laboració del consistori- que té com a objectiu fer possible l’accés de les persones amb mobilitat reduïda a activitats a l’aire lliure i a l’alta muntanya.

Per tot plegat, el Club Excursionista Anoia organitza dissabte 5 de maig (18 h.) una xerrada-cafè al Bar Casal de L’Alzinar oberta a tota la ciutadania i amb la participació d’escoles i entitats especialitzades en la inclusió de persones amb necessitats especials. I l’endemà diumenge 6 de maig, se celebrarà una excursió pels camins i rieres de Masquefa. La sortida tindrà lloc a les 09 h. al Parc de la Font del Roure i l’activitat clourà amb una botifarrada popular per a tots els assistents.

Enguany prendran part de l’excursió un total de tres cadires especials Joëlette, una cadira adaptada tot-terreny per a persones amb necessitats físiques especials que volen practicar senderisme.