Nexes

L’Ajuntament de Masquefa participarà en el programa de la Diputació de Barcelona Nexes, dedicat a atendre la soledat no desitjada de les persones grans. Per participar-hi cal escriure a serveissocials@masquefa.net, trucar al 937 72 78 36 o bé acudir presencialment a la seu de Serveis Socials, a la Torre dels Lleons (carrer Crehueta, 33). 

Es tracta d’un programa d’acompanyament al qual poden participar persones majors de 65 anys que es troben soles. Un cop sol·licitat el servei, un professional de l’empresa Provivienda visitarà a la persona sol·licitant al seu domicili per conèixer-lo i atendre la seva situació i necessitats. D’acord amb els seus gustos i preferències, li proposarà activitats i entitats de la vila on pugui sumar-se i participar activament. A més, també es buscaran maneres perquè aquesta persona se senti més acompanyada i segura en el seu dia a dia.

El professional que acudeixi als domicilis mostrarà una identificació acreditativa. A més, trucarà prèviament per acordar el dia i l’horari de la primera visita. Posteriorment, pactaran el tipus i la freqüència de l’acompanyament que pugui necessitar l’usuari.

Les persones que vulguin participar-hi han d’escriure a serveissocials@masquefa.net o bé trucar al 937 72 78 36. També poden apuntar-se presencialment a la seu de Serveis Socials del municipi, a la Torre dels Lleons (carrer Crehueta, 33).

Nexes 1