Es tracta d’una formació molt demandada per persones amb perfil administratiu que tindrà lloc de manera virtual des de mitjans de setembre fins al mes de febrer del 2021. Les inscripcions es poden realitzar fins al 4 de setembre.

El projecte Anoia Activa, una iniciativa emmarcada dins la subvenció del Servei d’Ocupació de Catalunya “Treball a les 7 comarques”, proposa un nou curs per esdevenir tècnic en ‘SAP: Bussines One’. A través d’aquesta formació que es realitzarà de manera virtual des d’Ig-Nova Ocupació a Igualada, les persones inscrites podran adquirir habilitats i coneixements per treballar amb aquest software de gestió empresarial que té com a objectiu automatitzar funcions comercials en clau finances, operacions i recursos humans. D’aquesta manera, aquest curs altament demandat capacitarà l’alumnat a controlar les tasques operatives i administratives d’una empresa des d’una aplicació.

La formació, que començarà el 22 de setembre i finalitzarà el 5 de febrer del 2021, es dirigeix a persones amb formació o experiència en l’àrea administrativa preferentment a l’atur, amb recursos tecnològics propis (perquè requereix la instal·lació de determinat software) i bona connexió a Internet per seguir la formació des de casa. Les inscripcions es poden realitzar fins al 4 de setembre per via telefònica, trucant a Ig-Nova al número 93 805 57 10, o bé per mail enviant un correu electrònic a ignovaocupacio@aj-igualada.net. A més, l’Ajuntament de Masquefa informa que s’ofereixen entre 12-15 places.

El curs s’estructura en tres blocs:

  • Formació específica (200h): es faran 130h hores de formació teòrica en administració de personal, gestió de tresoreria, gestió de facturació i comptabilitat que es practicarà amb el programari lliure (ContaSol, NominaSol i Factusol). Seguidament, 70h en SAP Bussines ONE (versió per a petites i mitjanes empreses) en el mòdul de finances.
  • Formació complementària (70h)
  • Pràctiques en empresa (100h).

Sent conscients que la formació online pot esdevenir una oportunitat per als veïns per millorar la seva capacitació professional, la recerca de feina o aprofundir en l’aprenentatge de qualsevol àmbit, l’Ajuntament de Masquefa anima la població a prendre part de les propostes formatives que es realitzen periòdicament a la comarca. En aquest cas, el projecte Anoia Activa té per objectiu dinamitzar el territori i reduir la crisi d’ocupació i millorar la competitivitat de les empreses, mitjançant la cooperació amb diverses entitats socioeconòmiques de la comarca, ajuntaments i teixit empresarial.