Masquefa continua sent protagonista del ‘Divendres’ de TV3. Avui dijous el programa, de la mà de l’historiador local Xavier Pérez, ha fet algunes recomanacions turístiques als espectadors sobre el que no es poden perdre, de cap de les maneres, de la nostra vila. Una passejada per la història de Masquefa mitjançant alguns dels elements més emblemàtics del seu patrimoni arquitectònic: el Cementiri Vell, la masia de Can Bonastre de Santa Magdalena, la masia de Can Massana, les vistes a Montserrat, o la Fàbrica Rogelio Rojo i el centre d’interpretació que s’hi inaugurarà aquest mateix cap de setmana.

‘Divendres’ també ha ballat ‘swing’ al ritme de la Big Dani Pérez, una banda formada per músics masquefins i liderada per un dels saxofonistes més reconeguts de l’escena estatal.

Podeu veure els vídeos a http://www.tv3.cat/divendres/videos

Demà, divendres, un grup de cinquanta masquefins es desplaçarà als estudis de la televisió catalana per assistir com a públic al programa, el darrer dedicat a Masquefa.

També el programa ‘Els optimistes’ de Catalunya Ràdio continua tenint el focus d’atenció en la nostra vila. Avui, amb públic masquefí als estudis radiofònics, el programa ha emès un reportatge de Xavi Canalias fet al mercat setmanal de Masquefa, on va parlar amb la gent sobre si coneixien o no l’Àngel Llàcer.

Escolteu-ho a http://www.catradio.cat/audio/773262/Francesc-ColomerMincomoden-algunes-escenes

‘Els optimistes’ s’emetrà aquest divendres, 29 de novembre, en directe des de la Biblioteca de Masquefa, de la 1 a les 2 del migdia.