El regidor Jordi González, fins ara a l’oposició a l’Ajuntament, s’ha incorporat a l’equip de govern per assumir la cartera de Participació Ciutadana i també responsabilitats en l’Àrea de Serveis Personals, concretament en els àmbits d’Educació i de la gent gran.

González, que fa un any va deixar ERC i està a l’Ajuntament com a regidor independent, explica que ha pres la decisió “amb l’únic objectiu de treballar per a Masquefa i els masquefins i masquefines”. Considera que el fet de treballar des del govern municipal li permetrà “dur a terme part de les actuacions que teníem en el programa electoral” i complir, així, els compromisos amb què es va presentar a les darreres eleccions municipals davant dels masquefins i maquefines.

El regidor afirma que vol contribuir a potenciar la participació ciutadana “per afavorir que la gent del poble tingui veu i pes en les decisions de govern”. En aquest sentit, una de les tasques que es durà a terme serà “revitalitzar” el Consell Municipal de Participació i Convivència “per donar-li més empenta i responsabilitat, i fer-lo més participatiu, perquè tingui més eficàcia”. El polític té experiència en aquesta matèria, ja que precisament va ser regidor de Participació Ciutadana el darrer mandat (2003-2007), període en què va impulsar el pla i el reglament de Participació Ciutadana.

Jordi González també donarà suport en les qüestions relacionades amb l’educació i la gent gran. Aquests àmbits afronten reptes tan importants com la construcció de la nova escola Masquefa II i el nou institut, o el projecte del complex per a la gent gran amb una residència, un centre de dia i el nou casal d’avis.

Amb aquesta incorporació l’equip de govern queda ara integrat per 8 regidors: els 6 de Convergència i Unió, el del Partit Popular i el mateix Jordi González. L’alcalde de Masquefa, Xavier Boquete (CiU), valora molt positivament la incorporació de González i en valora especialment la seva “predisposició a col•laborar” i la seva “valentia” a assumir responsabilitats de govern “en un temps que són complexos i difícils i en què Masquefa té damunt la taula reptes molt importants”.