Masquefa va celebrar el diumenge 6 de juny, coincidint amb la Festa de l’Esport, la gran final de la Lliga d’Hivern de Futbol 7, que durant els darrers mesos s’ha disputat setmanalment al nou camp de gespa.

El conjunt del Restaurant La Carreta, de Sant Esteve Sesrovires, va proclamar-se campió del torneig en imposar-se en una disputada i emocionant final als masquefins Revisiones y Montajes. Després d’acabar amb empat a dos gols, la final va haver de decidir-se en la loteria dels penals. És dóna la circumstància que el campió és l’únic equip de fora de Masquefa que va participar a la lliga.

La Lliga d’Hivern de Futbol 7 ha comptat en aquesta ocasió amb la participació de vuit equips, els quals han demostrat el seu bon nivell futbolístic i un comportament exemplar. El campionat, organitzat pel Futbol Sala Espardenya amb el suport de l’Ajuntament, ha despertat l’interès de nombrosos afeccionats, que cada setmana s’han aplegat al camp de futbol per gaudir tant dels partits de la fase regular de la lliga com dels del play-off final de tots contra tots.

Classificació
1. Restaurant La Carreta
2. Revisiones y Montajes
3. L’Alzinar
4. El Pinxo
5. Gamper Sport
6. Cristalerías Masquefa
7. Acemar Alfatel
8. Hei Tius