Per a accedir al servei cal demanar cita prèviament trucant o enviant un missatge de WhatsApp al telèfon 663 703 079, enviant un correu electrònic a saijofmasquefa@eduvic.coop o presentant-se a les oficines de la Torre dels Lleons.

L’Ajuntament de Masquefa activa, un curs més, el Servei d’Acompanyament a Infants, Joves i Famílies; una prestació municipal que ofereix programes terapèutics i socioeducatius de consultoria i orientació familiar per acompanyar a famílies, infants i adolescents que es troben amb dificultats relacionals i emocionals.

La voluntat del consistori és potenciar enguany aquest servei que facilita als seus usuaris un espai d’escolta, de reflexió i d’orientació i, alhora, apodera la família a través d’eines que milloren l’assertivitat i la comunicació amb els seus fills.

En què consisteix el servei?

En l’assessorament i acompanyament educatiu a infants, adolescents i les seves famílies. La terapeuta atendrà tots els adolescents, joves i les seves famílies per a qualsevol problemàtica, però incidint de forma especialitzada en la prevenció de situacions de crisi i conflictivitat personal i familiar.

Com hi puc contactar?

L’accés al servei és universal i gratuït i s’adreça tant a joves com a famílies amb infants i adolescents. El servei s’ubica a la Torre dels Lleons (c/crehueta, 33) i el seu horari d’atenció és: els dijous, de 10 h a 14 h i de 15 h a 19 h; i els divendres, de 12 h a 16 h.

Per accedir al servei cal demanar cita prèviament trucant o enviant un missatge a través de la plataforma de missatgeria WhatsApp al telèfon 663 703 079, enviant un correu electrònic a l’adreça saijofmasquefa@eduvic.coop, o adreçant-vos presencialment a la Torre dels Lleons de dilluns a divendres de 10 h a 13 h.