Estudiants del curs d'operari de carretons

Aquesta certificació és molt demandada en el mercat laboral. Per a més informació sobre els pròxims cursos del Servei Local d’Ocupació pots trucar al 93 772 78 28 o demanar cita prèvia.

El dilluns, 6 de novembre, les instal·lacions del Centre Tecnològic Comunitari de Masquefa (CTC) i el pati de la Fàbrica Rogelio Rojo van acollir el Curs de Certificació d’Operador de Carretons del Servei Local d’Ocupació, a càrrec de l’empresa Grup Vial Formació. 

El curs, que va combinar aspectes teòrics i pràctics, va tenir una durada de 10 hores i va abordar els coneixements necessaris en la manipulació i conducció de carretons elevadors, tal com ho requereix el Reial Decret 1215 de la Llei de Prevenció de Riscos Laborals. L’objectiu del curs era capacitar els participants per obtenir la certificació, cada vegada més demandada en diversos àmbits del mercat laboral. El programa de formació estava destinat a persones majors de 18 anys, preferiblement amb el carnet de conduir. 

Per a més informació sobre els pròxims cursos i iniciatives de formació del Servei Local d’Ocupació de Masquefa, podeu posar-vos-hi en contacte al 93 772 78 28 o bé demanant cita prèvia.