A partir del 31 d’agost el Servei Local d’Ocupació de l’Ajuntament –situat al Centre Tecnològic Comunitari (avinguda Catalunya, 60)- introduirà algunes novetats per millorar el servei que ofereix als usuaris i ajustar-lo al màxim a les seves necessitats.

D’una banda, la tècnica d’Ocupació potenciarà les entrevistes i el seguiment personalitzat als usuaris de la borsa de treball, per oferir-los així una atenció individualitzada, d’acord a les especifitats de cada cas, a l’hora d’ajudar-los a buscar feina o bé a millorar la seva situació laboral actual.

D’altra banda, el Club de la Feina canviarà de dia i d’espai. A partir de l’1 de setembre es farà cada dimarts, de 2/4 de 10 del matí a 2/4 de 12 del migdia, a l’aula 3 d’informàtica, unes instal·lacions que disposen de diversos ordinadors amb els quals els usuaris podran fer les seves pròpies cerques d’ofertes laborals i gestions per Internet, un dels canals que més i millor funcionen en l’actualitat. El Club de la Feina, actualment tancat per vacances, obrirà per última vegada en dilluns el 24 d’agost, i a partir de la setmana següent iniciarà ja el nou horari en dimarts.

A més, en l’entrada al viver d’empreses del CTC s’hi instal·larà una cartellera permanent, i actualitzada, amb les ofertes laborals, de manera que ja no es podran consultar físicament només el dia que està en funcionament el Club de la Feina sinó que estaran sempre disponibles. Les persones interessades en alguna de les ofertes podrà inscriure-s’hi per Internet, mitjançant la Xarxa Xaloc.