SIAD

Aquest servei del Consell Comarcal de l’Anoia disposa d’un punt d’atenció descentralitzat a Masquefa, al CTC. Ho fa el tercer dijous de cada mes, de 8 a 14 h i de 15:30 a 18:30 h. Pots demanar cita al 93 805 115 85, trucant o enviant un WhatsApp al 621 23 01 09 o a l’adreça siad@anoia.cat. 

El SIAD, el Servei d’Informació i Atenció a les Dones, és un servei comarcal, confidencial i gratuït, d’informació, assessorament, atenció i acompanyament a les dones en els seus diferents moments vitals, des de l’adolescència fins a l’adultesa. Impulsat pel Consell Comarcal de l’Anoia, treballa amb la finalitat de potenciar els processos d’autonomia i contribuir a la superació de totes les situacions de desigualtat de gènere.

En aquest sentit, ofereix informació i acompanyament en diferents àmbits:

– Laboral: acomiadaments, trasllats, canvis de trajectòria, ‘mobbing’, temes contractuals, etc.

– Personal: diversitat afectivosexual, estats d’angoixa, malestar, solitud, salut i benestar,

gestió del temps, conciliació, etc.

– Social: recursos comunitaris, informació i derivació a serveis, etc.

– Familiar: informació sobre unions, models de família, criança, separacions/divorcis,

convenis reguladors, etc.

El SIAD compta amb punts d’atenció descentralitzats, un d’ells a Masquefa. És a la vila el quart dijous de cada mes, de 8 a 14 h i de 15:30 a 18:30 h, al CTC. La següent visita és el 22 de febrer. 

Així mateix, el servei també s’ofereix el segon dijous de mes a Capellades, a la tarda, i a Calaf, el segon dimecres de mes al matí. Es pot agendar visita a qualsevol d’aquestes ubicacions, i també al Consell Comarcal de l’Anoia, al carrer Sant Carles, 28 d’Igualada.

Com hi puc contactar?

El SIAD ofereix atenció presencial sota cita prèvia, trucant al 93 805 115 85, trucant o enviant un WhatsApp al telèfon 621 23 01 09 o enviant un correu electrònic a l’adreça siad@anoia.cat.