El transport escolar als centres educatius de Masquefa (llars d’infants, escoles i secció d’institut) funcionarà avui, divendres, amb normalitat. Tots els centres educatius romandran oberts.

Cap incidència a Masquefa per la neu
La neu va fer ahir dijous acte de presència a Masquefa. La nevada, molt feble, no ha provocat cap incidència destacada al municipi. La Brigada Municipal va tirar sal als carrers per garantir la circulació a peu i en vehicle. L’Ajuntament ha preparat un dispositiu especial d’actuació en cas d’una emergència meteorològica. El Consistori demana als vilatans que estiguin pendents de les previsions meteorològiques.

Per a informació i incidències els vilatans poden contactar amb la Policia Local de Masquefa (93 772 60 25) i amb Protecció Civil (670 06 07 18).

En cas d’emergències cal trucar al 112.

El telèfon d’informació al ciutadà és el 012.

Podeu consultar les previsions meteorològiques a la pàgina web del Servei Meteorològic de Catalunya, a l’adreça www.meteo.cat.

Si voleu conèixer les possibles afectacions en la xarxa viària podeu connectar-vos a la pàgina web del Servei Català del Trànsit (www.gencat.cat/transit).

Per saber l’estat del servei dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya podeu connectar-vos a la pàgina web www.fgc.cat o bé trucar al 93 205 15 15.