La tradicional mostra de tast, amb més d’una cinquantena de plats curosament elaborats per veïns i amics de La Beguda, va tornar a ser una de les activitats més destacades de la festa major d’aquest nucli, que va tenir lloc del 2 al 5 de setembre. Nombrosos begudencs i begudenques van llepar-se els dits amb els deliciosos plats d’avui i de sempre que es van presentar al tast.

A més d’aquesta activitat, que el dijous 2 va encetar la festa major, el programa va mantenir aquells actes que ja fa molts anys que engresquen els veïns i veïnes a sortir al carrer. És el cas, per exemple, del sopar de pa amb tomàquet, que el divendres va reunir a l’Envelat més de quatre-centes persones. Els assistents van gaudir posteriorment d’un animat espectacle de varietats, amb una presentadora, un mag, un ballet, una vedet i un humorista. El divendres a la nit va cloure amb una discamòbil que es va allargar fins a la matinada.

Dissabte al matí la festa major va entretenir infants i joves amb un parc lúdic amb un circuit de quads, una zona multimèdia, un inflable i un brau mecànic, repartits entre l’Envelat i el pati de l’escola.

A la tarda la festa va recórrer els carrers de la Beguda amb una cercavila popular amb els gegants de La Beguda i les colles d’Abrera, Castellfollit de la Roca, Súria, Sant Esteve Sesrovires i Cardona. Un concert i ball de gala amb l’Orquestra Gerunda va cloure l’agenda de dissabte.

Diumenge, últim dia de la festa major, els begudencs i begudenques van gaudir d’una missa, d’una ballada sardanes, amb l’actuació de la Cobla Principal de l’Escala, un ball de vetlla amb la formació Coktel Jazz, i el tradicional castell de focs, que posava el punt final a la celebració.