La trobada s’ha dut a terme al Centre Tecnològic i Comunitari.

Aquest dimecres 12 de maig els alcaldes dels municipis de Masquefa, Xavier Boquete; Abrera, Jesús Naharro; Esparreguera, Eduard Rivas; i Sant Esteve Sesrovires, Enric Carbonell; han mantingut una reunió de treball al Centre Tecnològic Comunitari (CTC) de Masquefa amb l’objectiu de tractar conjuntament les diferents problemàtiques i reptes de present i de futur que presenta el territori a nivell supramunicipal.

A la sessió -on també ha participat el regidor de Promoció del Territori de l’Ajuntament de Masquefa, Daniel Gutiérrez- s’han abordat qüestions com l’actual mancança d’infraestructures a la comarca.

Xavier Boquete explica que “la reunió d’avui és un punt de partida per a començar a treballar conjuntament més enllà de les nostres fronteres administratives, identificar quines infraestructures són més prioritàries per al desenvolupament i el creixement dels nostres municipis, i establir noves sinergies i col·laboracions amb l’àmbit del Baix Llobregat Nord”.

Per la seva part, Daniel Gutiérrez defensa que “l’objectiu d’aquest treball conjunt és cercar noves oportunitats que ens ajudin a potenciar i a posicionar l’Anoia Sud i els seus municipis com un enclavament industrial i d’activitat econòmica estratègic situat a les portes de l’Àrea Metropolitana de Barcelona i de referència al conjunt del país”.

L’Ajuntament de Masquefa valora molt positivament aquesta trobada i agraeix als alcaldes d’Abrera, Esparreguera i Sant Esteve Sesrovires la predisposició per a treballar plegats i cercar sinèrgies en benefici del territori.