Concurs d'aparadors disfressats

Es posarà en marxa un sistema de votació a masquefa.cat on tothom podrà escollir el comerç disfressat que més els agradi. 

Amb l’arribada del Carnaval, Masquefa es prepara per a una festa plena de color, creativitat i decoracions úniques. Una de les activitats marcades al calendari de la vila és el Concurs d’Aparadors Disfressats, que ofereix als comerciants l’oportunitat de mostrar la seva originalitat, participar en una competició plena d’alegria i donar visibilitat al seu establiment. 

Tots els comerços de Masquefa estan convidats a participar-hi. Les inscripcions són gratuïtes i es poden fer a través de masquefa.cat/tramits fins al 14 de febrer. Els aparadors hauran d’estar decorats del 16 al 18 de febrer.

Per tal d’escollir el guanyador, es posarà en marxa un sistema de votació a www.masquefa.cat, on tothom podrà triar el comerç disfressat que més els agradi. Les votacions se centraran en aspectes com el disseny, l’elaboració, la vistositat artística i l’originalitat dels aparadors. Només es podrà votar una única vegada.

Els premis per als comerços guanyadors més votats seran els següents:

-1er Premi: 300 € + una falca diària a la ràdio municipal durant 3 mesos.

-2on Premi: 200 € + una falca diària a la ràdio municipal durant 2 mesos.

-3er Premi: 150 € + una falca diària a la ràdio municipal durant 1 mes.

El veredicte del jurat es farà públic durant la Festa de tarda de Carnaval el dissabte 17 de febrer a La Fàbrica Rogelio Rojo, i s’anunciarà al web www.masquefa.cat i a les xarxes socials del consistori. Per a més informació, pots consultar les bases del concurs en aquest enllaç.

Participar-hi té premi

Totes les persones que votin entraran al sorteig d’un val de 100 € per compres als establiments comercials de Masquefa. Tindrà lloc el 22 de febrer a través d’una emissió en directe a l’Instagram del CTC (@CTCMasquefa).