Després de l’obligat parèntesi de l’estiu, els Cafès amb Història iniciaran la nova temporada el dissabte 11 d’octubre amb la sessió ‘L’art preromànic a Catalunya’, en què s’abordarà un dels estils arquitectònics més vells del nostre país. La xerrada tindrà lloc a les 5 de la tarda a la Biblioteca i anirà a càrrec de Joaquim Graupera, Doctor en Història Medieval per la Universitat de Barcelona. Els assistents podran escoltar les explicacions i fer les seves preguntes al mateix temps que gaudeixen d’un cafè acompanyat de dolços.

Inscripcions per a la sortida al Born Centre Cultural
D’altra banda, en el marc del programa Cafès amb Història, la regidoria de Cultura també ha programat, per al dissabte 8 de novembre, una sortida al Born Centre Cultural de Barcelona.
Les inscripcions es podran fer del 6 al 17 d’octubre a l’Ajuntament (C/ Major, 93), de dilluns a divendres. El preu és de 6 euros –inclou l’autocar i l’entrada al Born Centre Cultural- i les places són limitades. El 8 de novembre, l’autocar sortirà a 3/4 de 3 de la tarda de davant de l’Ajuntament.

Precisament aquestes sortides culturals per visitar llocs d’interès són una de les novetats dels Cafès amb Història d’aquest 2014, les quals se sumen a les xerrades-col·loqui.