L’Ajuntament felicita a tots els premiats i agraeix a tots els participants la seva col·laboració en una festivitat que enguany, malgrat la pandèmia de Covid-19, ha tornat a tenir una gran acceptació.

El jurat del concurs de disfresses per Instagram i del concurs d’aparadors comercials disfressats de Carnestoltes -impulsats per les regidories de Joventut i de Comerç de l’Ajuntament de Masquefa- ha emès aquesta setmana el seu veredicte i ja es coneixen tots els guanyadors dels diferents certàmens, que han comptat amb una participació molt destacada malgrat el context de pandèmia i el canvi de format per a adaptar-se a les restriccions i mesures de seguretat.

Concurs de disfresses per Instagram

El concurs de disfresses per Instagram convocat per la Regidoria de Joventut estava dividit en dues categories, disfresses i balcons, i era obert a tota la població.

En el cas de la categoria de balcons, un cop feta la valoració el jurat ha atorgat els guardons a:

  • Primer premi individual: @1735.oscar
  • Primer premi col·lectiu: @camasian

Mentre que en la categoria de disfresses el veredicte ha estat el següent:

  • Primer premi adults: @helentrujillog
  • Primer premi famílies: @dasandruky i @mamidetriana

La resta de guardons han quedat deserts, ja que les fotografies no complien algun dels requisits exposats a les bases del concurs. Entre dimecres 24 i dijous 25 de febrer, a les xarxes socials del Casal de Joves es podran veure les fotografies de tots els participants a ambdós concursos.

Per a la categoria de disfresses es repartien dos premis de 50€ per a cada categoria per a bescanviar als comerços locals adherits a l’Associació Masquefa Comerç; mentre que per a la categoria de balcons s’entregaven dos premis de 50€ per a la categoria individual i dos premis de 100€ per a la categoria col·lectiva per a bescanviar als comerços locals adherits a l’Associació Masquefa Comerç.

 

Concurs d’aparadors comercials disfressats

Un total de 8 establiments es van inscriure fins al 16 de febrer i van participar del 19 al 21 de febrer del concurs d’aparadors comercials disfressats: Perruqueria i Estètica Hortènsia, El Jardí de l’Adriana, Floristeria Torres, Igual Roba i Complements, Farmàcia Masquefa, La Moral Llibreria Art & Cultura, Vesteix d’Esport, i Pollos Yoli.

En total es van repartir tres guardons: primer premi, 200€ i l’emissió gratuïta d’una falca publicitària al dia a Ràdio Masquefa durant tres mesos; segon premi, 150€ i l’emissió gratuïta d’una falca publicitària al dia a Ràdio Masquefa durant dos mesos; i tercer premi, 100€ i l’emissió gratuïta d’una falca publicitària al dia a Ràdio Masquefa durant un mes. El veredicte del jurat ha estat el següent:

  • Primer premi: El Jardí de l’Adriana
  • Segon premi: Igual Roba i Complements
  • Tercer premi: Floristeria Torres