El segon Trofeu de Setmana Santa organitzat pel Futbol Club Masquefa, amb la col·laboració de l’Ajuntament, va tornar a ser un autèntic èxit de participació i va omplir el terreny de joc i les graderies del camp municipal durant tot el cap de setmana. Fins a 380 futbolistes de base, amb edats compreses entre els 4 i els 18 anys, van disputar un total de 28 partits durant dues intenses jornades futbolístiques.

A més dels amfitrions, el FC Masquefa, en el torneig hi van prendre part uns altres vuit clubs convidats: el Capellades, el Sant Andreu de la Barca, l’Anoia, el Sant Sadurní d’Anoia, el Gavà Mar, La Guàrdia, l’Atlètic Vilafranca i El Prat.

Tant dissabte com diumenge els nombrosos aficionats que s’hi van donar cita van poder observar les evolucions d’aquests joves futbolistes. Els bons resultats que va obtenir el FC Masquefa van tornar a evidenciar l’excel·lent tasca que està fent l’entitat en l’esport de base. Fins a sis equips masquefins es van proclamar campions en les seves categories, concretament el prebenjamí B, el prebenjamí A, el benjamí B, el benjamí A, l’aleví A i el cadet. A més, els equips prebenjamí C, fèmines futbol 7 aleví, aleví B, i promeses, van ser subcampions.

Amb la satisfacció de l’èxit organitzatiu que ha suposat aquest esdeveniment, el Futbol Club Masquefa treballa ja en una nova edició del Trofeu de Futbol Base Vila de Masquefa, que es disputarà el 14 i 15 de juny vinents amb la participació de destacats equips catalans.