Els equips masquefins van tenir una destacada actuació en el segon Trofeu de Futbol Base Vila de Masquefa, que va comptar amb la participació de 500 futbolistes de més d’una vintena d’equips de Pallejà, Cervelló, Torrelles de Foix, Òdena, Sant Andreu de la Barca, Martorell, Vilanova del Camí, Barcelona i Masquefa.

Durant tot un cap de setmana dels 20 i el 21 de juny nombrosos afeccionats es van aplegar al camp de futbol per gaudir d’una gran festa del futbol base, amb partits d’onze categories.

Els extraordinaris resultats obtinguts pels equips de l’Escola Municipal de Futbol Base demostren el bon estat de forma de l’entitat. Cinc conjunts masquefins van ser campions: el promeses (que va derrotar a la final al Pallejà per 2 a 1), el prebenjamí A (que va vèncer al Pallejà 2 a 1), l’aleví A (que es va imposar, també al Pallejà, en la tanda de penals), l’infantil (que va derrotar el Pallejà per 3 a 1), i el juvenil (que va guanyar 2 a 0 al Vilanova del Camí).

A més, l’equip de fèmines (que va perdre la final davant del Martorell en els penals) va ser segon, la mateixa posició que el benjamí A. Finalment, el benjamí B va quedar setè, el prebenjamí B, quart, i el cadet, també quart. L’equip de veterans va golejar (6 a 2) un combinat format per jugadors de diversos equips.