“Tots els infants tenim dret a gaudir d’una bona alimentació, d’una casa i d’una bona atenció mèdica”. Aquest és només un dels deu drets que el dijous 20 de novembre van poder-se llegir, damunt l’escenari de la Rogelio Rojo, en uns trencaclosques fets pels nens i nenes de Masquefa. Es tractava d’una de les activitats organitzades per l’Ajuntament, les entitats i les AMPA per commemorar el Dia Universal dels Drets de l’Infant.
 
La celebració va cloure el dissabte 22 amb una gran festa, també a la Rojo, en què els infants i els seus familiars van gaudir dels jocs gegants de l’associació Manimba, de diversos jocs de taula, d’una xocolatada de Comerç Just i de l’espectacle “Can Cantem”, a més d’un gran fi de festa amb la lectura dels Drets de l’Infant i una espectacular encesa de bengales.
 
Amb aquestes activitats Masquefa va voler reivindicar els drets dels més petits. La tasca, però, havia començat molt abans, ja que aquest any l’ajuntament es va adherir a la campanya “Els Drets de l’Infant, un compromís de grans i petits”. Durant tot el curs s’han fet activitats lúdiques i sensibilitzadores als centres educatius.