L’Ajuntament agraeix la implicació del grup de joves que al llarg dels darrers dies han pres part del projecte “Breakfast & Europe: quin futur volem a la UE?”.

En el marc de l’Any Europeu de la Joventut, aquest dimecres 13 de juliol es va celebrar la segona i darrera sessió de l’activitat “Breakfast & Europe: quin futur volem a la UE?”; un projecte impulsat per l’Ajuntament de Masquefa amb el suport de la Diputació de Barcelona, la col·laboració de l’Alzinar Societat Recreativa i Cultural i l’acompanyament de la consultoria Euro Local.

L’objectiu del projecte era traslladar als joves masquefins els programes de la Unió Europea especialitzats en formació, treball, voluntariat i viatges i que són compartits pels 27 estats membres de la Unió. Així s’ha pogut compartir com els programes Erasmus +, l’Eures, o el Cos Europeu de Solidaritat donen suport a la joventut per fer realitat els seus projectes formatius, professionals o de coneixement.

‘Breakfast & Europe’ han estat dos tallers interactius sobre la Unió Europea adreçat a joves entre els 16 i els 30 anys i que es va dur a terme en dues sessions al bar de la piscina de l’Alzinar:

  • 6 de juliol: “Història, institucions i actualitat de la UE”.
  • 13 de juliol: “Propostes de futur”.

El consistori agraeix al grup de joves del municipi que van prendre part de les sessions la seva implicació en el projecte i anima als veïns de Masquefa a seguir participant en properes iniciatives.