Els dies 1 i 2 de desembre es van recollir al municipi 10.000 quilos d’aliments gràcies a les aportacions voluntàries dels veïns.

Masquefa i els seus veïns han tornat a demostrar ser un poble solidari. Entre divendres 1 i dissabte 2 de desembre, els masquefins van aportar 10.000 quilos d’aliments com a part del Gran Recapte d’Aliments 2017, organitzat pel Banc d’Aliments de Catalunya i que ha comptat amb el suport de l’Ajuntament de Masquefa. Tots els aliments recollits aniran destinats a les famílies més necessitades del municipi.

Les més de vuit tones d’aliments que s’han recaptat, així com el bon desenvolupament de la jornada, ha estat possible gràcies als voluntaris que enguany han col·laborat en la recollida del menjar en els diferents punts habilitats arreu de Masquefa. Aquest 2017 hi havia habilitats punts de recollida d’aliments als supermercats Condis (Sant Pere i avinguda de la Línia), Punt Taronja, Mercadona i Àrea de Guissona.

L’Ajuntament felicita el cos de voluntaris, encapçalat per l’Associació del Grup de Voluntaris de Masquefa, per la seva implicació i altruisme; posa en valor la conscienciació que han anat adquirint els masquefins respecte el fenomen de la pobresa i la seva participació en el Gran Recapte; i agraeix als respectius establiments la seva col·laboració en la iniciativa.