La bústia recorrerà diferents punts del municipi de forma itinerant des del 21 de desembre fins al 4 de gener.

L’Ajuntament i Masquefa Comerç impulsen aquest Nadal una nova edició de la bústia reial, per tal que tots els infants del municipi puguin fer arribar les seves cartes a Ses Majestats els Reis Mags d’Orient abans de la seva arribada a casa nostra el pròxim 5 de gener.

La bústia reial s’instal·larà de manera itinerant als eixos comercials del poble des del 21 de desembre fins al 4 de gener, ambdós dies inclosos. Per tot plegat, cada dia podreu consultar al perfil d’Instagram del Centre Tecnològic Comunitari (CTC) de Masquefa on estarà ubicada la bústia al dia següent.

Així, la primera ubicació (corresponent al dimecres 21 de desembre) és el comerç Mora Tradició Fornera (c/ Sant Pere, davant de l’església parroquial) i el comerç Saló Spa d’Ungles Loubna Janati (c/ Doctor Jover).

Finalment, des de l’Ajuntament també es recorda a tots els veïns que fins el pròxim 4 de gener també poden participar en la gimcana del pessebre amagat al comerç local. Tota la informació sobre aquesta iniciativa es pot consultar aquí.