Masquefa va ser dissabte la seu de la gran Festa de Campions del futbol de veterans de Catalunya, concretament de la demarcació de Barcelona, un esdeveniment que serveix per posar el brillant punt final a la temporada esportiva i que cada any se celebra en una localitat diferent.

Els aficionats que tot i el mal temps van aplegar-se al camp municipal van gaudir del gran espectacle futbolístic que els van oferir els campions de lliga de les tres categories -Primera, Segona i Tercera Divisió-, així com també l’equip amfitrió, el conjunt de veterans del Club Futbol Masquefa, que va sumar-se a la festa. La pluja va fer acte de presència en l’inici del torneig però va acabar esvaint-se i no va deslluir la 39 edició d’aquest torneig.

A més d’un autèntic recital del millor futbol, la Festa de Campions va deparar també alguna sorpresa. I és que finalment el guanyador del torneig va ser, contra tot pronòstic, el Mollet. El campió de Segona Divisió va imposar-se al totpoderós Castelldefels, el campió de Primera Divisió, en el darrer sospir. Un gol marcat quan es disputava ja el darrer minut del partit va donar la inesperada però merescuda victòria als del Vallès Oriental en la gran final.

I això que el Mollet, en el partit que havia disputat abans, va estar a punt de caure davant dels veterans del FC Masquefa, que també tenien ganes de donar la sorpresa. Els masquefins van aconseguir situar un 1 a 1 en el marcador al final dels 45 minuts reglamentaris, però la loteria dels penals no els va somriure i van acabar eliminats.

En l’altre partit del torneig, el que havia obert la jornada, el Castelldefels s’havia imposat sense cap dificultat al campió de Tercera Divisió, el Sant Sadurní Atlètic, per 4 a 0 i havia aconseguit així la classificació per la gran final que acabaria perdent contra el Mollet.

Gala de cloenda
Després de la disputa d’aquests tres partits, la Festa de Campions del futbol veterà de Catalunya es va traslladar a la Masia Bach, on es va celebrar la gala de cloenda de la temporada, amb 206 representants de tots els equips de veterans de la demarcació de Barcelona.

A més d’un sopar, amenitzat per l’actuació del reconegut humorista Jordi LP, durant la gala també es van lliurar els premis als equips més golejadors i menys golejats de tota la temporada a Primera, Segona i Tercera Divisió.

També el president de l’equip de veterans del Futbol Club Masquefa, José María Llorente, va rebre una placa de mans dels representants de la federació catalana en reconeixement a la seva tasca al capdavant de l’entitat.

Els equips participants van felicitar els veterans del FC Masquefa per l’organització de la 39a edició d’aquest campionat, que van considerar una de les millors.