L’Ajuntament de Masquefa agraeix a totes les famílies la seva participació en la novena edició d’aquesta tradicional plantada. Consulta l’àlbum complet de fotografies.

Noves alzines germinen a la vila des d’aquest cap de setmana. Diumenge 11 de març, el Bosc dels Infants de Masquefa va acollir la novena edició de la plantada d’alzines, una de les tradicions novelles del municipi que ha arrelat amb més força entre els veïns als llarg dels darrers anys.

Les famílies amb nadons nascuts l’any 2017 van poder plantar en aquesta zona verda de la vila les alzines que l’Ajuntament els va entregar el mateix dia com a regal pel naixement dels seus fills. Enguany es van plantar un total de 46 alzines en una matinal molt emotiva i significativa per a desenes de masquefins i famílies, a qui l’Ajuntament de Masquefa agraeix la seva participació en l’acte.

La plantada d’alzines al Bosc dels Infants va començar l’any 2010 i des d’aleshores ha regalat, cada any, alzines als nadons nascuts l’any anterior per plantar-les en aquesta zona verda. Amb aquesta iniciativa, Masquefa amplia el principal pulmó verd del poble, alhora que sensibilitza els infants de la importància de preservar l’entorn natural i el medi ambient. La plantada és també un símbol de l’arrelament dels infants i les seves famílies a la vila.