Els pilots del Club Slot Masquefa van tenir una lluïda participació en el segon Rally Masquefa d’slot que es va disputar divendres i dissabte a les instal·lacions del club a La Fàbrica Rogelio Rojo i algun d’ells fins i tot van poder fer podi.

La prova, la setena puntuable per al Campionat Slot Català, va comptar amb la participació de 83 cotxes de pilots vinguts de localitats com Sant Esteve Sesrovires, Castellví de Rosanes, Vilanova i la Geltrú, Sant Joan Despí i Sant Sadurní d’Anoia. Els pilots van córrer enquadrats en 8 categories -7 d’adults i 1 d’infantil- i la cursa, de 5 trams i 2 passades, va ser una prova molt ràpida i sense excessiva dificultat tècnica.

Entre els corredors del Club Slot Masquefa van destacar especialment Pol Castells, que va ser tercer en la categoria Classics 1/24; Jordi García, tercer en MSC Challenge i segon en 1/24 WRC, i Xavi Gavilán, que va repetir el quart lloc en les categories SN-GT i N. A més, Pol Castellví va ser el tercer classificat en categoria infantil.

En canvi la sort va donar l’esquena a Francesc Estébanez, qui, després de completar una excel·lent primera passada, va veure com una avaria en el cotxe l’obligava a retirar-se de la cursa.

En el Campionat Slot Català tot està encara per decidir-se quan queden només quatre curses per al final. Masquefa tornarà a ser l’escenari d’una prova del campionat –la novena- el mes de setembre vinent.