Una vuitantena de vehicles van competir, divendres i dissabte passat, en el tercer Rally Masquefa d’slot, la novena prova puntuable per al Campionat Slot Català. La cursa, que va tenir lloc al circuit del club Masquefa Slot, a les instal·lacions de La Fàbrica Rogelio Rojo, va constar de cinc trams d’asfalt, amb dues passades, i va comptar amb la participació de l’escuderia local i d’altres equips vinguts d’Igualada, Sant Sadurní d’Anoia, Sant Esteve Sesrovires, Piera, Sant Pere de Ribes, Sant Joan Despí, Corbera o Sant Andreu de la Barca, entre altres.

Els pilots masquefins van tornar a tenir una actuació destacada, i van completar fins a 6 podis. Joan Castellví va ser primer en la categoria World Rally Car 1/24, amb un Subaru Impreza. Jordi García Save va quedar segon en Challenge 1/24. I Xavi Ramon va ser tercer en Clàssics 1/24. A més, Pep Fernández va finalitzar tercer en la categoria A-GT 1/24, la mateixa posició que va aconseguir Francesc Estébanez en GT 1/32. Finalment, Adrià García va pujar al segon lloc del podi en la categoria infantil.

El Campionat Slot Català mantindrà l’emoció fins al final, ja que a manca de dues proves –que es disputaran a Castellví de Rosanes i Sant Esteve Sesrovires- els guanyadors estan encara per decidir en la gran majoria de les categories.

Divendres, Campionat de velocitat Interbaix
Després d’aquest tercer Rally Masquefa, l’activitat no s’atura al circuit de l’escuderia local. La Rojo acollirà aquest mateix divendres, 26 de setembre, a partir de les 7 de la tarda, la desena prova del Campionat de velocitat Interbaix, organitzat pel club masquefí i les escuderies de Sant Joan Despí, Corbera, Sant Andreu de la Barca i Sant Feliu de Llobregat. Les inscripcions ja estan obertes. Per a més informació: www.interbaix.es