L’Ajuntament va retre homenatge el 20 de febrer al Cap de la brigada municipal, Joan Cotado, pels seus vint-i-cinc anys treballant per al Consistori.
 
En l’emotiu acte Cotado va estar acompanyat de la seva família, així com de nombrosos companys i extreballadors de l’Ajuntament i representants polítics de l’actual equip de govern i d’anteriors que ha tingut el municipi en aquestes dues dècades i mitja.
 
L’alcalde, Xavier Boquete, va agrair al Cap de la brigada municipal la seva tasca a l’Ajuntament i al municipi, i va assegurar sentir-se “orgullós” de la feina feta. Boquete va destacar l’especial dedicació de Cotado, de qui va dir que “mai no té un no quan se’l truca per qualsevol cosa que pugui necessitar el municipi”.
 
Per la seva banda, el Cap de la brigada municipal va agrair el suport a tots els companys i excompanys i als diferents polítics amb qui ha treballat en aquests vint-i-cinc anys. Va voler fer un agraïment especial a l’exalcalde Joan Martínez Reche, amb qui va iniciar la seva feina al Consistori. Molt emocionat, Joan Cotado també va agrair a la seva dona i les seves dues filles “els sacrificis” que han hagut de fer per la seva professió, “quan he hagut de sortir per alguna emergència ja fos dissabte o diumenge”, i “la comprensió” que li han mostrat en tot moment.
 
El Cap de la brigada municipal va rebre de mans de l’alcalde una placa commemorativa i una gratificació econòmica. També els companys de la brigada van obsequiar-lo amb un regal.