Nombrosos vilatans i vilatanes van assistir dijous passat a la jornada de portes obertes que es va fer a la nova llar d’infants de La Beguda.
 
A l’acte van assistir-hi també regidors dels tres municipis dels quals depèn administrativament La Beguda (Masquefa, Sant Llorenç d’Hortons i Sant Esteve Sesrovires), així com també les famílies que porten el seus fills a aquest nou centre educatiu, alumnes i representants de la direcció i l’AMPA de l’escola de La Beguda.
 
Els assistents van poder visitar les noves instal·lacions, que van entrar en funcionament el dia 29 de setembre, amb un total de 25 nens i nenes d’entre quatre mesos i tres anys. La jornada de portes obertes va convertir-se en una gran festa per a petits i grans. L’acte va comptar amb la presència de la Cuca Fera elaborada per un grup de pares, mares i infants de l’escola de La Beguda.
 
En el torn de parlaments, la directora de l’escola bressol, Àngels Soteras, va recordar que en l’actualitat ja són tres els centres d’atenció a la petita infància que hi ha en el municipi, les quals presten servei a un total de 190 infants.
 
La nova llar d’infants l’ha fet realitat l’Ajuntament de Masquefa, que ha reformat tant l’interior com l’exterior de l’antiga escola CEIP Francesc Mata i Sanghés per convertir-la en aquest nou centre educatiu. La regidora d’Educació, Àngels Font, va recordar que l’actuació s’ha fet en un temps rècord, només dos mesos.
 
Per la seva banda, l’alcalde de Masquefa, Xavier Boquete, va agrair l’assitència als nombrosos vilatans i vilatanes que van participar de la jornada de portes obertes. També va voler destacar que la construcció de la nova llar d’infants ha estat possible gràcies a la unanimitat de tots els grups polítics de l’Ajuntament.
 
Una assignatura pendent ara resolta
Fins ara La Beguda no disposava d’escola bressol i les famílies havien d’escolaritzar els seus fills i filles en centres de poblacions veïnes. A més, l’obertura d’aquesta nova llar d’infants fa que cap nen i nena de Masquefa es quedi sense plaça aquest curs.
 
A més dels 25 nens i nenes que ja van al centre, està previst que en els mesos vinents s’hi incorporin uns altres 5 infants. D’aquesta manera s’ompliran les 30 places de les quals disposa la nova escola bressol de La Beguda.