Voluntaris de diverses entitats culturals, lúdiques i esportives de Masquefa integren la nova comissió que s’ha creat per organitzar la Festa de Sant Isidre o Festa Major Petita, que tindrà lloc del 15 al 28 de maig. Des de fa unes setmanes els membres de la comissió es reuneixen periòdicament per organitzar la celebració amb la col·laboració de l’Ajuntament.

La iniciativa de constituir aquesta comissió de voluntaris va sorgir de les regidories de Cultura i Participació Vilatana de l’Ajuntament, les quals van fer una crida a les entitats per animar-les a formar-ne part.

Des de l’any 1976 i fins al 2001 la Festa de Sant Isidre la va organitzar una comissió independent integrada per joves, però finalment la celebració es va deixar a mans de l’Ajuntament. Ara, el Consistori ha volgut recuperar la comissió, aprofitant que Masquefa disposa d’un ampli i variat teixit associatiu que treballa desinteressadament per dinamitzar el municipi. Al mateix temps, amb aquesta actuació es vol fomentar la participació vilatana en els assumptes locals.

Les faves d’argent, per elecció popular

Una de les novetats que la comissió introduirà a la Festa de Sant Isidre d’aquest any és que les persones distingides amb les faves d’argent s’elegiran per votació popular.