La plaça de l’Estació va ser dissabte al matí l’escenari d’un original espectacle al carrer per sorpresa. Es tractava d’una de les actuacions de la campanya que ha ideat el Consell Comarcal de l’Anoia per fomentar la recollida selectiva del vidre, el paper/cartró i els envasos.
 
La representació, a càrrec de dues actrius, va atraure els vilatans i vilatanes que a aquella hora es trobaven a la plaça i als carrers adjacents. L’espectacle escenifica la història d’una nena que explica a una dona que la bossa d’escombraries no es pot fer de qualsevol manera i que cal separar els residus domèstics.
 
A més d’aquesta performance també es van repartir entre els vilatans i vilatanes packs de tres bosses dissenyades específicament per a la recollida del vidre, el paper/cartrói i els envasos. Cadascuna de les bosses s’identifica amb un color propi (verd, groc i blau), els mateixos dels contenidors on s’han de llençar aquests residus. Amb aquestes bosses els vilatans i vilatanes podran separar els residus a casa i després deixar-los al contenidors situats al carrer.
 
Més espectacles al carrer
La campanya continuarà les setmanes vinents amb noves representacions al carrer. Així, se’n faran el 18 d’abril a la plaça de l’Estació i a la Rogelio Rojo; el 9 de maig a la plaça de l’Estació, i el 16 de maig a la plaça de l’Estació i a la Rogelio Rojo.