El tradicional repic de campanes, a càrrec de l’Associació de Campaners de Castellbisbal, donarà divendres, a les 6 de la tarda, el tret de sortida a una nova edició de la Festa Major, que s’allargarà fins al dimarts 22 de juliol.
 
Els organitzadors, l’Alzinar Societat Recreativa i Cultural, han preparat, amb el patrocini de l’Ajuntament, una àmplia i variada programació festiva amb activitats per a tots els gustos i les edats.
 
 
Així, a més dels actes tradicionals que tant bons resultats han donat en anys anteriors també hi haurà activitats especialment adreçades als infants i joves, així com diverses competicions esportives. (consulteu la programació en la columna de destacats de la dreta).
 
Aquest any la festa major, que se celebra en honor a la patrona de Masquefa, Santa Magadalena, coincideix amb el trentè aniversari de la Coral l’Alzinar. Els cantaires oferiran dilluns un concert de festa major acompanyats de l’Orquestra Montgrins.
 
D’entre les activitats programades destaca també el Gran Teatre de Festa Major de diumenge, amb la representació de l’obra “Cómica Vida”, que està obtenint un extraordinari èxit de públic i crítica arreu de Catalunya.