Els alumnes que fan a Masquefa el curs de preparació per a la prova d’accés a Cicles Formatius de Grau Mig van participar la setmana passada en una nova activitat extraordinària i complementària a la seva formació: una xerrada sobre prevenció del consum de drogues.

L’activitat, que es va fer a la Biblioteca Municipal, la va impartir Xavier Varquero, responsable del servei de prevenció de drogodependències ‘Què a-Prens?’, del Consell Comarcal de l’Anoia. Varquero va explicar als alumnes el funcionament d’aquest servei, que ofereix de forma totalment confidencial i gratuïta informació i orientació als joves i adolescents per prevenir el consum de drogues i els riscos que comporta, així com també assessorament a les seves famílies.

També va informar-los de les característiques de les diferents substàncies drogodependents i va posar l’accent en el risc d’addicció i els greus efectes i conseqüències que pot generar el seu consum.

Els alumnes del curs de preparació de la prova d’accés a Cicles Formatius de Grau Mig participen cada mes en una activitat complementària. Al març van ser a Fira Futur. I al febrer van participar en una activitat que els va permetre conèixer el funcionament de l’Ajuntament i la història de Masquefa i el seu entorn.