Més d’un centenar de motos vingudes d’arreu de Catalunya van participar en l’espectacular desfilada pels carrers de Masquefa durant l’onzena edició de la Festa de la Moto, que va tenir lloc dissabte a La Fàbrica Rogelio Rojo. ‘Motards’ de diversos clubs, així com aficionats particulars a aquests vehicles de dues rodes, no es van voler perdre aquesta convocatòria que, de nou, va tornar a ser un èxit.

Organitzada per l’Associació Motorista 4133 amb la col•laboració de l’Ajuntament, la festa va omplir el recinte de La Fàbrica Rogelio Rojo, per on van passar més de 600 persones. Molts d’ells es van quedar sorpresos amb els gaiters de The City of Barcelona Pipe Band, que els rebien a l’entrada i molta gent es va voler fer fotos amb ells. A més, el pati de la Rojo també va ser l’escenari dels concerts dels grups Mr. Wildfred i Fe Ciega, d’una barbacoa ‘biker’, i d’un show ‘burlesque’ de ‘pinups’. Tampoc no hi van faltar els estands de roba ‘biker’, bijuteria i complements.

Els organitzadors consideren un èxit l’edició d’enguany i fan una valoració positiva de la festa i les activitats que hi va haver durant la jornada.