Del 7 al 14 d’octubre es podrà visitar a la Biblioteca Municipal de Masquefa una exposició dels treballs de dibuix i pintura fets pels alumnes de l’Associació Artística Missatgers. La mostra es podrà visitar de dilluns a divendres de 2/4 de 4 de la tarda a 2/4 de 9 del vespre, i els dimecres i dissabtes de 10 del matí a 2/4 de 2 del migdia. S’hi podran veure els treballs fets pels alumnes del curs 2010-2011 i pels alumnes del curset d’estiu.

La inauguració, el 7 d’octubre
L’exposició s’inaugurarà aquest divendres, 7 d’octubre, a 2/4 de 8 de la tarda. Aquest any la mostra està dedicada a la poesia i, per aquest motiu, l’acte inaugural es complementarà amb un recital de poesies curtes sobre l’art a càrrec dels mateixos alumnes de l’Associació Artística Missatgers. També es farà el lliurament dels diplomes als alumnes del curs 2010-2011 i del curset d’estiu.

Exposició ‘Una castanyada de por’
D’altra banda, la biblioteca se sumarà a la festa de la castanyada amb una exposició. Tindrà lloc del 13 d’octubre al 5 de novembre i consistirà en una mostra de diversos documents i materials relacionats amb la castanyada, com ara receptes de cuina de moniatos, castanyes i panellets, i amb la festa de Halloween. Es podrà visitar de dilluns a divendres a la tarda (de 2/4 de 4 a 2/4 de 9) i els dimecres i dissabtes al mati (de 10 a 2/4 de 2).