Fins a final de juliol es pot fer, gratuïtament, al Centre Tecnològic Comunitari, l’examen que permet obtenir el certificat oficial de Microsoft Office. Aquesta titulació acredita les competències digitals que es tenen en l’ús dels programes Word, Excel i Power Point, i obre moltes portes a l’hora de trobar feina o de millorar l’actual lloc de treball, ja que cada vegada és més sol·licitada per les empreses.

Gràcies al conveni subscrit entre l’Ajuntament i la Fundació Esplai (reconeguda com a certificador oficial de Microsoft Office) l’examen és gratuït per als joves de 16 a 30 anys. Les persones majors d’aquesta edat han d’abonar 10 euros, que posteriorment els són retornats per l’Ajuntament si estan empadronades a Masquefa i es troben en situació d’atur.
Al CTC es pot fer l’examen d’un sol programa o de tots tres (Word, Excel i Power Point). Cada examen té una classe prèvia de preparació d’una hora de durada. La prova es completa en aproximadament 50 minuts.

(Podeu consultar el temari en aquest enllaç)

Per a més informació i per sol·licitar data i hora per fer l’examen podeu contactar amb Masquef@ula, al Centre Tecnològic Comunitari, ja sigui presencialment (avinguda Catalunya, 60) o per telèfon (93 772 58 23).